Ve Abdülkerim Bardakçı’nın yeri doldu! İşte İlhan Palut’un yeni yıldızı

Abdülkerim Bardakçı’nın boşluğunu İlhan Palut MLS’in yıldızıyla kapatıyor. Yeni sezona iddialı başlamak isteyen İlhan Palut’lu Konyaspor, Abdülkerim Bardakçı’nın Galatasaray’a transfer olmasının ardından stopere takviye yaptı. İşte o isim ve transferin detayları…

Ve Abdülkerim Bardakçı’nın yeri doldu! İşte İlhan Palut’un yeni yıldızı
  • Manşet
  • 07/07/2022 05:54
  • Ve Abdülkerim Bardakçı’nın yeri doldu! İşte İlhan Palut’un yeni yıldızı için yorumlar kapalı
  • 182

Konyaspor, Abdülkerim Bardakçı’nın yerine İlhan Palut’un transfer için önerdiği Kosta Rikalı stoper Francisco Calvo’yu transfer etmeye hazırlanıyor. Yeşil-beyazlılar yeni sezonda da başarılı bir form grafiği sergileyerek hem Süper Lig hem de Avrupa kupalarında iddialı işler yapmak istiyor.

Aksam.com.tr’nin Yeni Haber’den aktardığı habere göre; İttifak Holding Konyaspor’un MLS ekiplerinden San Jose forması giyen Francisco Calvo ile anlaştığı belirtildi.

Kulübü ile sözleşmesi sona eren Kosta Rikalı oyuncu transfer görüşmelerini tamamlamak üzere Konya’ya gelecek. 29 yaşındaki stoper ile sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sözleşme imzalanacak.

Konyaspor’da geçen sezonun en kilit isimlerinden biri olmayı başaran Abdülkerim Bardakçı, olaylı transfer sürecinin ardından Galatasaray’a imza atmıştı.

İlhan Palut önderliğinde seviye atlayan tecrübeli stoper, Konyaspor’un başarısının baş mimarlarından biri olmayı da başarmıştı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ